Bulgarian BG English EN

За нас

Преди повече от 8 години създадохме мебелен магазин „КА-мебел“, за да предложим на пазара богата гама мебели за дома, офиса и хотела.  Тук избирате и превръщате дома си в уютно и комфортно място на изключително добри цени.
В мебелен магазин „КА-мебел“ корпусите на мебелите са изработени от масивна букова дървесина и разполагаме с богата гама от дамаски и кожи. Изкуството да сътворяваш неповторими и впечатляващи комбинации от мебели и за най – взискателните клиенти.
Ще се радваме да Ви съдействаме и да откриете вашето решение за трапезарията, дневната, спалнята , офиса или хотела.
В мебелен магазин “КА- мебел“ се стараем се да предоставяме на клиентите си лично отношение, професионализъм и качество.

Информация за производител
„Кедър 92“ е утвърдила доброто си име както с производството на ергономични, стилни и качествени мебели, така и с коректно и професионално отношение към клиенти и доставчици.
Фирмата работи с качествени материали на чуждестранни производители. В мебелите се влагат високо еластични пени със съответните сертификати за качество.
Използват се качествени механизми за трансформиране в леглова площ:
1-Ламелна скара /собствено производство/
2-МТК ламел и платно
3-Изтеглящ механизъм, тип “MR”
4-Механизъм, тип “падащ гръб”
5-Подматрачен механизъм
6-Седафлекс механизъм с 10см дунапрен
7- Подматрачен механизъм Сталмод”-Полша . 10см дунапрен
8. Двойно сгъваем механизъм . Луксозен 14 см. дунапрен

„Кедър 92“ ЕООД е частна фирма, основана през 1992 година с основна дейност проектиране и изработка на тапицирана мебел. Екип от професионалисти – инженер-конструктор и дизайнер, както и отлично обучен персонал проектират, разработват и реализират поръчки.

Креативни и точни

Само в KAMEBEL

ДОСТАВКА

При покупка на стока

ПОДДРЪЖКА

Подкрепа 24/7

Сигурно пазаруване

Получавате 1 към 1

Всички категории